Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

Dit vind ik ervan!

Dit vind ik ervan! is inmiddels gebruikt door meer dan 35.000 mensen om te vertellen hoe het met ze gaat en wat ze er van vinden. Hoe zo’n gesprek verloopt? Je ziet het in de animatie die we mochten maken, voor een hele brede groep mensen. Samen met onder andere de mensen van EdLoket.

En wat vinden wij ervan? Het was een bijzonder voorrecht om samen met cliënten, begeleiders, een gedragsdeskundige en een kwaliteitsmanager na te mogen denken over een goede manier om in woord en beeld te vertellen over het soort gesprekken dat je hebt met Dit vind ik ervan!. Om samen te zoeken naar de juiste toon en de goede voorbeelden. Een fijne productie om aan mee te mogen werken.


Team:
Account: Amerpoort  (Mijke Caminada)
Account: Platform Dit vind ik ervan! (Anouk Vorselman)
Animatie: Sicko van Dijk & Claudia Dominguez

Bekijk ook vergelijkbare cases:
Dit vind ik ervan (senior) (2019)
Slimme Nachtzorg (2016)
Dit vind ik ervan 2.0 (2015)